Hirdetés
. Hirdetés

A briteknek nem elég jó a BlackBerry

|

A kormányzati munkákhoz nem elég biztonságos a BlackBerry 10 szoftver.

Hirdetés

A Guardian értesülései szerint a BlackBerry 10 fennakadt a brit kormány biztonsági szűrésén, ugyanis nem találták elég biztonságosnak a felsőbb szintű kormányzati munkavégzésben. A BlackBerry 10 és a BlackBerry Balance feladata a gyártó piaci részesedésének a növelése lett volna, azonban nem sikerült megfelelniük azoknak a követelményeknek, amiken a BlackBerry 7.1 biztonsági szempontból még átment.

A BlackBerry számára a végleges visszalépés korántsem szolgálna jó hírként, hiszen a hírnevét elsősorban a kormányok és az üzleti felhasználók megítélése alapján szerzi a cég. Amennyiben biztonsági rések miatt felhasználókat veszítene a BlackBerry, akkor még nehezebb piaci helyzetbe sodródna.

A brit kormány tájékoztatása szerint a BlackBerry 10 nem egyértelműen bukta el a biztonsági teszteket, és még az sincs eldöntve, hogy melyik platformot választják a jövőben. Állítólag a nyáron vetik alá őket nagyobb tesztnek, a versenyzők között pedig ott lesz a BlackBerry 10 is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.