Hirdetés

Üzlet

. Hirdetés

Továbbra is kellenek a mérnökök

CW Print | tegnap 15:17
Jól megfér egymás mellett a műszaki szakember és a mesterséges intelligencia. Így van ez a járműiparban és az űriparban is. Természetesen az együttélést, a közös munkát, a kölcsönös segítségnyújtást mindkét félnek meg kell tanulnia. A tendencia jónak tűnik.

Keresik a helyüket a szolgáltatóközpontok

CW Print | 2024.07.19 17:42

A korszerű technológiákkal összetettebbé, magasabb színvonalúvá válik a szolgáltatóközpontok munkája. Óriási a verseny a globális piacon, nem vagyunk könnyű helyzetben, ezért minden eszközt meg kell ragadni, ha azt akarjuk, hogy a vállalatok Magyarországot válasszák. Kulcsfontosságú a képzett munkaerő. Bizonyos szintű IT tudás már mindenütt alapkövetelmény.

A Microsoft online szolgáltatásainak hibája borzolja a kedélyeket

Kávészünet | 2024.07.19 11:21

Nemcsak a tőzsdét, de bizonyos légitársaságok tevékenységét is negatívan érintette a hiba a hírek szerint.

Megjelent a ComputerTrends és a KKV-Trends Lapozó

CW Print | 2024.07.17 18:42

A cikkben újságszerűen lapozgatható és teljes egészében elolvasható a ComputerTrends magazin 2024. július 10-én megjelent lapszámának online változata.

A Morgan Stanley a vártnál nagyobb negyedéves bevételről és nyereségről jelentett

Üzlet | 2024.07.17 11:18

A rossz hitelekre félretett tartalékösszeg 76 millió dollár volt az egy évvel korábbi 161 millió dollár után.

Átfogó stratégiai megállapodással pörgeti fel a digitalizációt a TC2 és az AWS

Az Amazon Web Services-szel kötött négyéves stratégiai megállapodás révén a TC2 Kelet-Közép-Európa vezető AWS-partnere lehet
Technológia | 2024.07.16 11:57

A megállapodás révén a TC2 teljes körű felhőmigrációs és -modernizációs szolgáltatásokat, adat- és analitikai eszközöket - beleértve a Generatív AI-t és a felhőbiztonságot - egyaránt fog tudni nyújtani iparágspecifikusan.

Saját AI-t kapnak a kis-és középvállalkozások

CW Print | 2024.07.16 10:01

Végre a hazai kis-és középvállalkozások is haszonélvezői lehetnek az AI-forradalomnak: a fejlesztőkből, AI-szakértőkből, és reklámügynökségi szakemberekből álló Think AI csapata megtalálta annak a módját, hogyan teheti a vállalati folyamatok szerves részévé a mesterséges intelligenciát anélkül, hogy a kkv-knál bárkinek is promptolnia kellene hozzá.

A vshosting a magyar kkv-k megbízható IT szolgáltatója

CW Print | 2024.07.15 19:55

A vállalat szolgáltatásai maximálisan az üzleti igényekhez igazodnak.

Memorandumot írt alá a Google és a román kormány

Üzlet | 2024.07.15 17:16

Vállalták, hogy működésbe helyezzük a kormányzati felhőt.

Digitalizáció – Kinek, miért és hogyan?

CW Print | 2024.07.15 13:22

Visszagondoltam arra az időszakra, amikor még kartonokon, indigós papírokon vezetett nyilvántartásokkal és írógéppel írt kérvényekkel lehetett cégen belül ügyeket intézni. Természetesen ez térben és időben is korlátos, nehézkes, időigényes volt, a papírok és nyilvántartások elkallódásának veszélyéről már nem is beszélve.

Újabb rekordbírsággal büntette a GVH a Booking.com-ot

Üzlet | 2024.07.15 11:40

A hatóság szerint tovább folytatta a cég a jogsértő kereskedelmi gyakorlatokat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.