Hirdetés
. Hirdetés

A Mastercard és a Microsoft összefogott a digitális csalás elleni küzdelemben

|

A Microsoft technológiája az adaptív mesterséges intelligenciát kihasználva segíti a valós idejű csalásfelismerést a vásárlás, a számlázás és az üzleten belüli tevékenységekben egyaránt.

Hirdetés

A Mastercard bejelentette, hogy a Microsofttal együtt kívánja elérni, hogy az online vásárlási élmény súrlódásmentes legyen, miközben csökken a digitális csalási esetek száma. A Mastercard egy olyan továbbfejlesztett személyazonossági megoldást indított el, amely hozzájárul e célok eléréséhez.

A Mastercard a Digital Transaction Insights megoldásának újgenerációs hitelesítési és valós idejű döntéshozatali intelligencia képességekkel való továbbfejlesztésétől várja, hogy elkerüli az online csalásokat.

Hirdetés

A Microsoft és a Mastercard együttműködése már hosszú múltra tekint vissza. A redmondi óriás lesz a kártyacég első partnere, amely megosztja meglátásait és bevezeti az új Digital Transaction Insights megoldást több üzletágba. Ez azt jelenti, hogy a Microsoft Dynamics 365 Fraud Protection saját kockázatértékelő eljárását integrálták a Mastercard Digital Transaction Insights megoldásával. A Microsoft technológiája az adaptív mesterséges intelligenciát kihasználva segíti a valós idejű csalásfelismerést a vásárlás, a számlázás és az üzleten belüli tevékenységekben egyaránt. Mivel az együttműködés könnyen fogyasztható és alkalmazható formátumban jobban lehetővé teszi az intelligencia valós idejű megosztását, könnyebb lesz azonosítani a kockázatos viselkedést, és ezzel meggátolni a csalást.

A Mastercard hálózati tapasztalatai mostantól párosulnak az adott üzlet saját adataival, amelyek viszont segítenek a vásárló valódi személyazonosságának ellenőrzésében. Emellett a pénzügyi intézmények számára minden olyan szükséges információ elérhetővé válik, amelyre az engedélyezés előtt szükség van, ami elősegíti az átláthatóságot a fizetések során.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.