Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft új fenyegetés-felderítési biztonsági eszközöket mutatott be

|

A Microsoft új biztonsági eszközöket mutatott be, amelyekkel a Microsoft Defender termékcsaládot dedikált fenyegetéselemző eszközökkel bővíti.

Hirdetés

A Microsoft a kiberfenyegetések folyamatos növekedésével párhuzamosan a biztonság javításán dolgozik. A vállalatnak már van egy sor biztonsági eszköze, de a kiberbiztonság egyik legfontosabb eleme, hogy a szervezetet a potenciális támadó szemszögéből is elemezni lehessen. Ennek érdekében a vállalat bemutatta a Microsoft Defender Threat Intelligence-t.

A biztonsági műveleti csapatok minden eddiginél több kontextus, betekintés és elemzés segítségével fedezhetik fel a támadók infrastruktúráját, és gyorsíthatják fel a vizsgálatot és a helyreállítást. Míg a fenyegetés-intelligencia már beépült a platformunk és a biztonsági termékeink, például a Microsoft Defender család és a Microsoft Sentinel valós idejű észleléseibe, ez az új ajánlat közvetlen hozzáférést ad a Microsoft páratlan biztonsági jelzéseiből származó valós idejű adatokhoz.

Hirdetés

A szervezetek proaktív módon szélesebb körben vadászhatnak a fenyegetésekre a környezetükben, felhatalmazást kaphatnak az egyéni fenyegetés-felderítési folyamatokra és vizsgálatokra, valamint javíthatják a harmadik féltől származó biztonsági termékek teljesítményét.

A Microsoft bemutatta a Defender External Attack Surface Managementet is, amely lehetővé teszi a biztonsági csapatok számára, hogy felfedezzék az internetről látható és elérhető ismeretlen és nem felügyelt erőforrásokat. Lényegében ugyanazt a látvány tárul eléjük, amit a támadó is lát, amikor kiválasztja a célpontot. A Defender External Attack Surface Management segít az ügyfeleknek felfedezni azokat a nem felügyelt erőforrásokat, amelyek potenciális belépési pontok lehetnek egy támadó számára.

Bár a fenyegetésekkel kapcsolatos intelligencia már beépült a vállalat más termékeibe, a dedikált eszközök nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezetek jobban meg tudják védeni infrastruktúrájukat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.