Hirdetés
. Hirdetés

Blokkolja a biztonsági frissítéseket egyes Windows 7 PC-ken a Microsoft

|

Ha a számítógép nem rendelkezik kompatibilis biztonsági programmal, nem kapja meg a frissítéseket.

Hirdetés

Hirdetés

Azok a Windows 7 operációs rendszerű számítógépek, amelyek nem futtatnak kompatibilis antivírus vagy más biztonsági programot, a jövőben nem kapják meg a Microsofttól a biztonsági frissítéseket egy kompatibilitási probléma miatt, amely a feltételezések szerint kék halált okoz.

Ezt az előírást eredetileg a Windows 10 esetében vezették be a 2018 januári kumulatív frissítéstől kezdődően, és a Myce értesülései szerint most kiterjesztették a Windows 7-re is. A még mindig nagy népszerűségnek örvendő operációs rendszer a Windows 10-től eltérően nem tartalmaz beépített biztonsági programot, ezért a Microsoft az ingyenesen letölthető Microsoft Security Essentials alkalmazást ajánlja a Windows 7-et használók számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.