Hirdetés
. Hirdetés

Digitális biztonsági labor - nyíltan

|

A MasterCard elérhetővé tette biztonsági laboratóriumát ügyfelei részére.

Hirdetés

Az Angliában található MasterCard DigiSec Lab munkatársai - vezető tudósok és állami biztonsági szervek segítségével - elsősorban arra összpontosítanak, hogy proaktívan teszteljenek minden olyan kockázatot, amely a digitális fizetésekkel összefüggésben merülhet fel.

Hirdetés

“A MasterCard DigiSec Lab képviseli azon közös erőfeszítéseinket, amelyeket a lehető leginnovatívabb termékek és a legmagasabb szintű biztonság érdekében teszünk - mondta Ajay Bhalla, a MasterCard vállalati biztonsági megoldásokért felelős elnöke. “Bár a fizetési folyamat biztonságosabb, mint valaha, sajnos a bűnözők is kifinomultabbak most, mint régen. Azzal, hogy megnyitottuk a labort az ügyfeleink előtt, annak a folyamatos elkötelezettségünknek adjuk bizonyságát, hogy megosztjuk a tudást, a megoldásokat és a legjobb gyakorlatokat, így a legmagasabb szintű biztonságot szolgáljuk.”

Akár a legújabb EMV chip kártyát, akár a mobilfizetést vagy a biometrikus azonosítást tesztelik, a MasterCard DigiSec Lab munkatársai először elemeire bontják a technológia folyamatát, ezután azonosítják a javítási lehetőségeket, így védve a fogyasztókat, a kereskedőket és a pénzintézetek az esetleges visszaélésektől. Nap mint nap azon dolgoznak, hogy olyan lehetséges veszélyeket és problémákat tárjanak fel, amelyekről a legtöbb ember még csak nem is hallott. A napi munka során a csapat a csillagászatban használt lézerrel kezeli a fizetési kártyákat, és sok egyéb tesztelés mellett röntgen készülékek segítségével is elemzi a hackerek által használt eszközöket.

A felgyorsult technológiai változások, valamint az interneten megjelenő digitális fogyasztói profilok még kiterjedtebb együttműködésre és a tudásmegosztására sarkallják a technológiai szereplőket. A labor kibővült feladatköre segít majd abban, hogy együttműködéssel, a rendelkezésre álló eszközök, az egyedülállóan széles hálózat és a technikai tudás aktiválásával jól kezelhető legyen a csalás és a kockázatok kérdésköre.

 

A MasterCard DigiSec Lab szoros együttműködésben dolgozik más MasterCard munkacsoportokkal is – többek között az „Információbiztonság” és a „Fejlődő Fizetések” munkacsoporttal, valamint a MasterCard Labs laborral, többféle megközelítést biztosítva a felmerülő biztonsági kockázatokra és aggodalmakra, bárhol is keletkeznek azok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.