Hirdetés
. Hirdetés

Egy híján 100 sebezhetőség van a Microsoft szoftverekben

|

A februári frissítőkedd keretében javított hibák közül 12 kapott kritikus minősítést.

Hirdetés

Hirdetés

A februári frissítőkedden nem kevesebb, mint 99 biztonsági rést foltoz be különféle szoftvereiben a Microsoft. Ezek közül 12 kapta meg a kritikus minősítést, s a 12-ből 7 érinti a böngészőket és a szkriptelő motorokat, kettő pedig a Remote Desktop Client modult. A vállalatoknak azt ajánlja a szoftvergyártó, hogy először a kritikus sérülékenységeket javítsák.

Az Internet Explorer 9, 10 és 11 sürgősen javítandó a Windows 7, a Windows 8.1 és a Windows 10 alatt egyaránt. A Windows operációs rendszer távoli kódvégrehajtással támadható, a sebezhetőség kihasználásával kiemelt jogokhoz juthatnak a kiberbűnözők a nem javított számítógépeken.

A Windows 10-et futtató PC-k az összes javítást kumulatív frissítések formájában kapják meg a Windows Update-en keresztül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.