Hirdetés
. Hirdetés

Hackertámadás érte a CHS-t

|

A probléma megoldásán külső szakértők segítségével dolgoznak.

Hirdetés

A CHS Hungary Kft.-t 2023. február 1-jén hackertámadás érte - jelentette be a közösségi oldalán a vállalat tulajdonosai és vezetősége.

Úgy tűnik, hogy a hackerek elérték céljukat, mert mint a cég írta, "a támadást követően a működésünket kiszolgáló szerverek elérhetetlenné váltak, így cégünk működése átmenetileg felfüggesztésre került."

Hirdetés

A támadás eredményeként az egyik legnagyobb hazai IT-disztribútor teljes logisztikai rendszere megbénult. "Az elkövetkező napokban árut szállítani vagy fogadni csak nagyon kivételes esetben áll módunkban, ezért beszállítók és vevőink szíves megértését kérjük."

A kárelhárítás jelenleg is tart: "A probléma megoldásán külső szakértők segítségével dolgozunk és remélhetőleg a közeljövőben a megoldásról fogunk tudni tájékoztatást adni." Ami azt jelenti, hogy még nem tudni, mikor tér vissza a rendes ügymenet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.