Hirdetés
. Hirdetés

Hamis Facebook „nem tetszik” gombbal verik át a netezőket

|

Az egyik legújabb webes csalás azokat csalja lépre, akik azt hiszik, hogy a Facebook éppen most vezette be az új véleménynyilvánítási lehetőséget.

Hirdetés

A Digiday értesülései szerint kiberbűnözők hamis Facebook "nem tetszik" gombbal - ami ugye nem létezik, csak később vezet be a közösségi oldal valami hasonlót - csapják be az óvatlan internetezőket, akiktől pénzt csalnak ki, vírust telepítenek a számítógépükre, vagy tudtukon kívül pont az ellenkezőjét, egy oldal lájkolását végeztetik el velük. Mivel Mark Zuckerberg pár napja beszélt arról, rövidesen megtalálják a módját annak, hogy a facebookozók valamilyen módon kifejezzék nemtetszésüket, sokan hiszik azt, hogy a világ legnagyobb közösségi oldala már be is vezette a "nem tetszik" gombot, s ezt használják ki a hackerek.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.