Hirdetés
. Hirdetés

Hatalmasat lépett adatvédelemben az Apple

|

Minden adatot, amit Apple program vagy szolgáltatás valaha is gyűjtött rólunk, összeszedhetünk és letölthetünk.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple adatkezelő helye új lehetőségeket tett közzé azok számára, akik szeretnénk letölteni az a összes adatot, amit az Apple szolgáltatásai és appjai gyűjtöttek róluk, illetve az adatkezelés teljes megakadályozása érdekében ideiglenesen vagy örökre ki akarják kapcsolni Apple fiókjukat.

A bejelentkezés után a felhasználók az adatoldalon minden adatukról listát kapnak, beleértve a vásárlásait és az applikációk használatának előzményeit, továbbá az Apple szolgáltatásaival eltárolt naptárakat, fotókat és dokumentumokat.

A letöltés nem azonnal indul, ugyanis a gigantikus adatpakkot össze kell készíteni, ami akár több napig is eltarthat.

A fiókok átmeneti kikapcsolására is mód van: ezt bármikor, bármilyen megfontolásból megtehetjük. Bármikor vissza is kapcsolhatjuk a fiókot, feltéve, hogy nem felejtettük el a kikapcsolásnál használt hozzáférési kódot.

További lehetőség még, hogy bármilyen Apple által eltárolt adatot ki is javíthatunk, továbbá, hogy egyszer s mindenkorra is törölhetjük fiókunkat, valamint a hozzá kapcsolódó Apple szolgáltatásokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.