Hirdetés
. Hirdetés

Hirdetésblokkoló böngészőt adott ki az Adblock Plus

|

Mind az Androidhoz, mind az iOS-hez készült változat ingyenesen tölthető le.

Hirdetés

Az Adblock Plus fejlesztőjének, az Eyeónak mobil operációs rendszerek alatt futó böngészőprogramja mindenféle mobil hirdetést képes blokkolni, megakadályozza, hogy az óvatlan internetezők rosszindulatú weboldalakat látogassanak meg, továbbá kikapcsolja a közösségi média gombokat. Egy Adblock Plus alkalmazás korábban elérhető volt a Google Play áruházban, de a keresőkirály 2013-ban kidobta onnan, több más hirdetésblokkolóval együtt. Arra hivatkozott, hogy a program futása során ütközésbe kerül más alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal.

Hirdetés

Az Adblock Plus fejlesztője azt is állítja új böngészőjéről, hogy gyorsabban tölti be a weboldalakat, mint más programok, mivel nem kell bajlódnia a blokkolt hirdetések megjelenítésével. Ez egyúttal csökkenti a költséges mobilinternetes forgalmat, és növeli az akkumulátor-üzemidőt. Az Eyeo most első ízben jelentkezett programmal az iOS platformhoz, méghozzá érdekes időpontban. Az Apple ugyanis ma adja ki az iOS 9-et, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a hirdetések blokkolását a Safari böngészőben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.