Hirdetés
. Hirdetés

Megtalálta a módját az FBI az iPhone feltörésének?

|

Meglepő fordulat következett be Apple és az amerikai kormányzat közötti huzavonában.

Hirdetés

Az FBI felfedezhette a módját a San Bernandino-i terrorista iPhone-jának feltörésének, erre utalhat, hogy az ügyben ma esedékes fontos bírósági meghallgatást elhalasztották. Az amerikai kormány ügyvédeinek erről szóló beadványában az olvasható, hogy vasárnap egy külső cég demonstrálta a Szövetségi Nyomozó Iroda munkatársainak az iPhone feltörésének egy lehetséges módját. További tesztek szükségesek azonban annak megállapításához, hogy valóban eredményes módszerről van-e szó, amely nem teszi tönkre a telefonon található adatokat. Ha a módszer működik, már nem lesz szükség az Apple közreműködésére.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.