Hirdetés
. Hirdetés

Mi tegyünk, ha online jelszavunk nem működik?

|

Ha helyesen begépelt jelszavunk nem működik, fiókunkat nagy valószínűséggel feltörték.

Hirdetés

Hirdetés

Próbáljuk meg a belépést 10-30 perc múlva, előfordulhat ugyanis, hogy valamilyen technikai probléma miatt egy webhely nem fogadja el az érvényes jelszót. Ha már biztosak vagyunk abban, hogy a jelszó többé már nem működik, az azt ellopó hacker minden bizonnyal belépett már a fiókunkba és megváltoztatta a jelszót.

Mi a teendő? Vegyük fel a kapcsolatot az online szolgáltatóval, és jelentsük be a fiók feltörését. Intézkedni fognak, hogy visszakapjuk az ellenőrzést. Ezt követően érdemes itt is áttérni a többfaktoros azonosításra.

Ha az ellopott jelszót más webhelyeknél is használjuk, mindegyiknél azonnal változtassuk meg a jelszavunkat. A későbbiekben pedig legyünk nagyon óvatosak. A kiberbűnözők valószínűleg valamilyen adathalász trükkel szerezték meg bejelentkezési adatainkat. Ne felejtsük, a weboldalak sosem kérik tőlünk e-mailben, hogy adjuk meg jelszavunkat!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.