Hirdetés
. Hirdetés

Minden iPhone feltörhető

|

Legalábbis ezt állítják egy DriveSavers nevű cég, amely szolgáltatásként akarja kínálni a mobilok meghekkelését.

Hirdetés

Hirdetés

Az iPhone-ok feltörése olyan téma, ami régóta foglalkoztatja a nyomozók fantáziáját. A DriveSavers nevű cég, amely kifejezetten adatmentő szolgáltatásokra szakosodott most azt ígéri, hogy hacsak nem védi szuperhosszú jelszó a mobilt, meghekkelik az eszközt.

Szolgáltatásukról  azt állítják, hogy száz százalékos hatékonyságú, és  modelltől, operációs rendszertől függetlenül minden iPhone-re működik.

Jelenleg még semmit nem tudni az eljárásról, és a cég azt mondja, hogy a vásárlóknak tőlük maguktól kell érdeklődniük, ha részletekre - és persze az árra - kíváncsiak.

A DriveSavers csak a tulajdonos számára töri fel a mobilt, és aprólékosan ellenőrzi, hogy a vásárlónak valóban joga van hozzáférni az eszközön tárolt adatokhoz.

Az Apple nem kommentálta a DriveSavers bejelentését, ugyanakkor biztosra vehetjük, hogy most tűvé teszi a szoftvert rések után kutatva, és senki se lepődjön meg, ha rövidesen kijön egy iOS frissítés.

A DriveSavers egyébként azt állítja, hogy az Android mobilokat is meg tudja hekkelni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.