Hirdetés
. Hirdetés

Netflix-használók veszélyben

|

Már 2020 első napjaiban akcióba kezdtek az adathalászatra szakosodott kiberbűnözők.

Hirdetés

Hirdetés

Az új esztendő első napjaiban a népszerű Netflix lett a kiberbűnozők legújabb célpontja: a streaming szolgáltató ügyfelei egy feltört fiókból elkezdtek e-maileket kapni, amelyek tárgy részében az szerepel, hogy a címzett Netflix előfizetését felfüggesztették, fedezte fel a MailGuard biztonsági cég.

Az e-mailben található egy hivatkozás, amely egy hamisított Netflix bejelentkezési oldalra viszi az óvatlanul rá kattintókat, ahol a csalók begyűjtik az áldozatok bejelentkezési adatait. A levélben egy figyelmeztetés is szerepel, amely az előfizetés törlését helyezi kilátásba, ha a címzett nem reagál az e-mailre.

A MailGuard arra hívja fel az érintettek figyelmét, hogy azonnal töröljék a levelet, és ne kattintsanak semmilyen benne lévő hivatkozásra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.