Hirdetés
. Hirdetés

Norton 360 4.0: iPad, iPhone és Android támogatás

|

Az új Norton 360 felhasználói bárhonnan hozzáférhetnek adataikhoz.

Hirdetés

A Norton kutatói szerint a manapság egy vírusirtó nélküli számítógép négy perc alatt fertőződhet meg az internetre kapcsolódást követően. Egyre nagyobb kihívásokat jelent az adathalászat, a személyes adatokat fenyegető az adatvesztés, a célzott hackertámadások problémaköre. A felmérések szerint a felnőtt netezők harmada már rendelkezik rossz tapasztalattal adatvesztés területén.

A Symantec legújabb fejlesztésű biztonsági programja – minden hasonló alkalmazás - hatalmas versenyfutásban van az interneten garázdálkodó bűnözőkkel. A fejlesztőknek nem csak a legújabb kihívásokra kell megoldást találniuk, hanem a gyorsan fejlődő technológia más irányainak biztonsági szempontjait is figyelemmel kísérve gyors válaszokat kell adni minden felhasználói igényre. A Norton 360 a webes támadások elleni védelem mellett most ezért távolsági adatelérést nyújt az iPad, iPhone és az Android platformok felhasználóinak. A Norton ezzel több, mint 11 millió felhasználónak biztosítja a közvetlen hozzáférést internetes adataikhoz bárhol, bármikor.

norton360.jpg


A Norton 360 mostantól a 2009 szeptemberében útjára indított, a Norton Internet Security illetve a Norton AntiVirus 2010-ben már megismert technológiai megoldásait is tartalmazza. Nem csak biztonsági megoldásokat tartalmaz, a PC optimalizáló szolgáltatásai is bővültek. Ezek közül a leghasznosabb talán a Smart Start-up Manager, amellyel a Norton a rendszerindítást lelassító, szükségtelen programok indítását kiiktatja vagy késlelteti.

A Norton 360 4.0 változata 2010. március 10-től érhető el Magyarországon is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.