Hirdetés
. Hirdetés

Okostelefonok biztonságát fokozza a Samsung új lapkája

|

Kiemelt védelmet nyújt bizalmas adataink számára okostelefonokon, tableteken, elektronikus útlevelekben és hardveres kriptovaluta tárcákban a Samsung fejlesztése.

Hirdetés

Egyre fontosabb, hogy mobilunk biztonságosan kezelje az adatainkat, hiszen egyre több kényes műveletet végzünk nélkülözhetetlenné vált társunkkal. A Samsung által kifejlesztett S3FV9RR jelű lapka privát és bizlmas adataink megvédésre szolgál, és a Common Criteria 1-től 7-ig terjedő minősítése (CC EAL) szerint a 6+ osztályozást kapta. Ez azt jelenti, hogy jelenleg a legnagyobb fokú biztonságot nyújtja a mobilokon.

Hirdetés

A Samsung szerint az új lapka többek között bootoláskor, izolált tároláskor és mobilfizetéskor nyújt védelmet okostelefonokon és tableteken. Elektronikus útleveleknél és hardeveres kriptovaluta tárcáknál ugyancsak használható az eszközök hitelesítésére.

Rugalmas felhasználást tesz lehetővé, mivel függetlenül működik az eszköz fő processzorának biztonsági funkcióitól. Várhatóan a harmadik negyedévben válik elérhetővé a mobilgyártók számára.

Egy hasonló biztonsági lapkát már beépített a világ legnagyobb okostelefon-gyártója februárban a Galaxy S20 sorozat mobiljaiba, annak a biztonsági osztályzata CC EAL 5+.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.