Hirdetés
. Hirdetés

"Product of the Year" díjat nyert a Kaspersky

|

A biztonsági cég zászlóshajó terméke a Kaspersky Internet Security kapta az AV-Comparatives elismerését.

Hirdetés

A 22 résztvevő közül a Kaspersky Lab megoldása volt az egyetlen, amely elérte a legmagasabb, Advanced+ minősítést az összes vizsgálaton.

Hirdetés

Az AV-Comparatives minden évben kiválasztja azokat a nyerteseket, akiket a vizsgált évben értékelt. Egyes vizsgálatok, mint például a „Performance Test” vagy a „File Detection Test” a különálló védelmi alrendszerek képességeit demonstrálják. A valós védelmi tesztek (Real-World Protection Test) kiértékelik, hogy milyen megoldások vannak a számítógépes fenyegetések ellen, miközben a védelmi megoldások egésze elérhető számukra. A Kaspersky Internet Security az összes teszten magabiztosan szerepelt. Ezek az eredmények minden felhasználó számára lehetővé teszi, hogy egyszerűen, valós eredmények alapján válasszon biztonsági megoldást otthonába, a családja számára.

Az AV-Comparatives szakértőinek véleménye szerint a Kaspersky Internet Security felhasználói felülete kiváló, egyszerű kezelhetőségének és átláthatóságának köszönhetően. A szakértők továbbá kiemelték, hogy a vállalat megoldása jól optimalizált, érintőképernyős eszközök és a hibrid laptopokon keresztül az egyszerű tabletekig.

„Az AV-Comparatives és a hasonló szervezetek független vizsgálatai megkönnyítik a felhasználók választását, hiszen a tesztek segítségével egyszerű módon választhatnak a számukra legmegfelelőbb biztonsági megoldásokat. A „Product of the Year” cím a vállalat kitartó munkájának újabb eredménye. Büszkék vagyunk arra, hogy képesek vagyunk folyamatosan a legmegbízhatóbb védelmet nyújtani a felhasználók számára.„ - mondta Nikolay Grebennikov, a Kaspersky Lab műszaki vezérigazgató-helyettese.

 

A Kaspersky Internet Security újra megismételte sikerét, a korábbi évekhez hasonlóan. Az AV-Comparatives 2011 és 2012-ben a legjobb termékek között nevezte meg, míg 2013-ban immáron elnyerte a „Product of the Year” díjat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.