Hirdetés
. Hirdetés

SecWorld 2020 - Pár secundum security

|

A koronavírus-járvány mindannyiunkat megtanít arra, amit az információbiztonsági szakemberek régóta tudnak: hogy a veszély állandóan jelen van, és a baj egy másodperc alatt bekövetkezhet.

Hirdetés

Hirdetés

Idén is hagyományos konferenciát terveztünk rendezni a hazai vállalatok informatikai biztonságért felelő vezetői, biztonsági specialistái és CIO-i számára, a világjárvány azonban rengeteg megszokást és hagyományt felülír. 2020-ban a SecWorld - számos más rendezvényhez, sőt a mindennapi életünk eseményeihez hasonlóan - az online térbe költözik. Abba az online világba, amely a járvány kitörése óta semmivel sem lett biztonságosabb, sőt.

Rá kellett ugyanis ébrednünk, hogy a kibertér alvilága kíméletlenül kihasználja a járvány okozta félelmeket, az infokommunikációs csatornáknak a kényszerű távmunka miatt megnövekedett sebezhetőségét.



Az online SecWorld 2020 konferencia április 29-én, szerdán 9 órakor kezdődik, élőben lehet követni a Computerworld YouTube csatornáján illetve Facebook oldalán. Ha szeretne hozzászólni az előadásokhoz, vagy kérdéseket feltenni a kerekasztal-beszélgetések résztvevőinek, kérjük regisztráljon az eseményre.

További információk, program és regisztráció: http://secworld.computerworld.hu/


SecWorld 2020 Online felvezető beszélgetések szakértőkkel:

SecWorld Warmup #1


SecWorld Warmup #2

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.