Hirdetés
. Hirdetés

SharePoint 2013 Server támogatás az ESET-től

|

Az ESET, bemutatta legújabb, kifejezetten a Microsoft SharePoint Server 2013 számára kifejlesztett termékét, az ESET Security for Microsoft SharePoint Server-t.

Hirdetés

A Microsoft SharePoint Server-re fejlesztett ESET Security olyan számítógépes fenyegetések ellen nyújt valós idejű védelmet, mint a drive-by letöltések, a rendszer sebezhetőségét kihasználó támadások, vagy fájlrendszert célzó rosszindulatú programok. Az ESET technológiája észrevétlenül biztosítja a megbízható védelmet, így közben a rendszer több erőforrása koncentrálható a szerver létfontosságú feladatainak ellátására.

 

„A védelem új szintje nélkül a felhasználók kártékony fájlokat tölthetnek fel a SharePoint szerverre, és így az egész adatbázist megfertőzhetik. Az ESET Security for Microsoft SharePoint Server ugyanazon az elven működik, mint az ESET File Security for Microsoft Windows Server, de ezenfelül tartalmaz egy, kifejezetten a SharePoint védelmére irányuló komponenst” – mondta Béres Péter, az ESET magyarországi disztribútora, a Sicontact Kft. vezető IT tanácsadója.

A termék vírus- és kémprogramvédelmet, szabály alapú szűrést biztosít, a zavartalan működés érdekében automatikus kivételeket alkalmaz és a korábban megismert ESET SysInspector és ESET SysRescue funkciók is elérhetőek benne. Új modulja segítségével a valós idejű védelem és a kézi indítású ellenőrzés a fájlrendszeren túl a Microsoft SharePoint Server adatbázisára is kiterjed, így segít elkerülni, hogy egy véletlenül feltöltött kártékony fájl megfertőzze az egész adatbázist.

Az alkalmazás az ESET Remote Administrator rendszerrel távolról is kezelhető, és számos olyan szabály alapú szűrőt tartalmaz, amellyel meghatározhatjuk, hogy mely fájlokat kívánjuk megvizsgálni – mindez nagy segítséget jelent az erőforrások optimális kihasználásában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.