Hirdetés
. Hirdetés

Sürgősen frissítse az Internet Explorert!

|

Távoli kódvégrehajtást lehetővé tevő kritikus sérülékenységet javít soron kívül a Microsoft.

Hirdetés

Rendkívüli biztonsági frissítést adott ki a Microsoft az Internet Explorer Windows 7, 8, 8.1, 10 és Vista operációs rendszerek alatt futó valamennyi támogatott változatához (7, 8, 9, 10 és 11 jelű verziók) egy igen súlyos sérülékenység kijavítására. A hackerek által jelenleg is aktívan kihasznált sebezhetőség lehetővé teszi a távoli kódvégrehajtást, és a számítógép feletti ellenőrzés megszerzését. A támadók speciálisan átalakított weboldalak, vagy olyan webhelyek segítségével fertőzik meg potenciális áldozataikat, amelyek helyet adnak felhasználók által feltöltött tartalmaknak vagy hirdetéseknek. Az utóbbiakon a sebezhetőség kihasználására létrehozott tartalmat helyeznek el.

Hirdetés

A Windows 10 vadonatúj böngészőjét, a Microsoft Edge-et nem érinti a sérülékenység, az új operációs rendszerben megtartott Internet Explorer 11-et viszont igen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.