Hirdetés
. Hirdetés

Számítógépes csapdával kaptak el ezer pedofilt

|

Alig több mint két hónap alatt egy holland gyermekjogi szervezetnek sikerült 1000 pedofilt azonosítania a világhálón.

Hirdetés

A Terre des Hommes nevű szervezet - amely gyerekek kizsákmányolása ellen lép fel szerte a világban - hétfőn számolt be arról, hogy számítógépes technikával 10 éves fülöp-szigeteki kislányt kreált és Sweetie-nek, azaz Édeskének keresztelte el.

Hirdetés

A 3 dimenziós technikával született virtuális lány a neten felajánlotta, hogy élő adásban szexuális mutatványokkal szórakoztatja a rá kíváncsiakat webkamerán keresztül és elcseveg velük.

Az ajánlatra több mint ezren jelentkeztek. Az érdeklődőkkel Sweetie nevében a szervezet embere megállapodott az árban, nevezetesen 20 dollárban, és kislány elkérte "rajongója" Skype-címét. Miután megkapta, a beszélgetés megszakadt.

 

A trükkel a szervezet mintegy ezer férfit tudott azonosítani. Adataikat pedig átadja az Interpolnak. A Terres des Hommes éveken át küzdött gyermekprostitúció ellen Délkelet-Ázsiában.

A szervezetnek feltűnt, hogy a kiskorú prostituáltak egyre kevésbé mutatkoznak a szexturisták által frekventált helyeken, kávéházakban, éttermekben és szállodákban. Kiderült, ma már inkább a világháló révén használják ki ezeket a gyerekeket, akik otthonukból kínálják "szolgáltatásaikat".

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.