Hirdetés
. Hirdetés

Tanulságos videó a Deloitte-tól

|

Nem veszik elég komolyan az emberek kiberfenyegetést, és túl kevés figyelmet fordítanak a biztonságra.

Hirdetés

Úgy tűnik, mikor az informatikáról van szó, nem lehet elég sokat beszélni a biztonságról. Noha a kiberbűnözés nem új keletű dolog, és szinte naponta - legutóbb a Facebook és az Apple is beszámolt arról, hogy támadás érte őket - jelennek meg hírek valamilyen incidensről, még mindig túl sokan vannak azok, akik semmit sem tesznek adataik biztonsága érdekében.

deloitte
deloitte

A Deloitte a napokban nyilvánosságra hozott videójában éppen egy ilyen, előre eltervezett számítógépes támadást dramatizál. Ebben a betörést megelőző, a valóságban is előforduló kémkedéstől egészen a támadás sikeres blokkolásáig követhetjük az eseményeket.

A pár perces videóval a Deloitte arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy amennyiben nem gondoskodik a megfelelő óvintézkedésekről, akkor bárki, bármikor a hackerek áldozatául eshet, súlyos károkat elszenvedve, legyen szó akár egyéni felhasználókról, akár a legnagyobb vállalatokról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.