Hirdetés
. Hirdetés

Új funkcióval véd a hackertámadások ellen a Windows 10

|

A nemsokára elinduló szolgáltatás a gépi tanulás módszerét használja.

Hirdetés

A Microsoft fokozottan meg akarja védeni a vállalati felhasználókat a hackertámadásoktól, ezért rövidesen egy új funkcióval látja el a Windows 10-et, amely jelentősen fokozza az operációs rendszer biztonságát. A gépi tanulást használó Windows Defender Advanced Threat Protection elnevezésű funkció profilt készít a számítógépek használati módjáról, majd automatikusan riasztja a rendszergazdát, ha olyan tevékenységet észlel, amely a rendszerbe történő behatolásra utal. Amikor a rendszer támadást észlel, közölni fogja az rendszergazdával azt is, milyen lépéseket tegyen meg a hatékony elhárítás érdekében. A szolgáltatásnak jó hasznát vehetik a cégek nulladik napi és pszichológia trükkökkel elkövetett támadások esetén is.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.