Hirdetés
. Hirdetés

Új it-biztonsági disztribútor Magyarországon

|

Megkezdte üzleti tevékenységét hazánkban a Veracomp.

Hirdetés

A vállalat az értéknövelt szolgáltatásokat nyújtó képviseleti modellben hisz, korszerű megoldásokat biztosít az integrátor cégeknek, emellett támogatja a marketing és üzleti tevékenységeiket is.

Hirdetés

- Magyarország az egyik legfontosabb közép-európai ICT piac. Büszkék vagyunk rá, hogy egy kellően tapasztalt és képzett csapattal léphetünk be erre a piacra. A kezdetektől magas szintű szakértelmet biztosítunk az értékesítés előtti és utáni folyamatokban is. Partnereink az üzleti tanácsadással, esettanulmányokkal és műszaki támogatással kapcsolatos regionális ismereteinkre is támaszkodnak. Ebben az évben a következő területeken bővítjük gyártói portfóliónk: biztonság, egységes kommunikáció és a hálózati tárolás. A Veracomp a régióban több mint 150 márkát kínál a kis- és középvállalati, nagyvállalati és a telekommunikációs piacoknak, ezek nagy része hamarosan elérhető lesz kínálatunkban. - mondta Adam Rudowski, a Veracomp Csoport vezérigazgatója.

A vállalkozás magyarországi indításával a Veracomp üzleti partnerei számára hozzáférést biztosít fejlett kiberbiztonsági megoldásokhoz, amelyeket a felhasználók és a független szakértők, például a Gartner is nagyra értékelnek. A kínálat olyan gyártók termékeit tartalmazza, mint a Gigamon, az Infoblox, a Proofpoint és a Tenable. Ezek a gyártók magas szintű IT biztonságot garantálnak, beleértve a DNS támadások és az adatvesztés elleni védelmet, továbbá betekintést biztosítanak a hálózatba és elemzik az adatforgalmat. A rendszerintegrátorok már áprilisban elérhetik a Primary Storage Array megoldásokat is, amelyeket a szegmens globális vezetője, a PureStorage nyújt. 2020 második negyedévétől pedig további gyártók portfólióba kerülése várható.

- Magyarországi partnereink számíthatnak a Veracomp csapatának teljes elkötelezettségére. Biztosítjuk számukra a szükséges szakértelmet és szakmai tanácsokkal látjuk el őket. A biztonsági megoldások területén sokéves tapasztalattal rendelkező, képzett személyzet áll rendelkezésükre - mondta Fórján Tamás, a Veracomp Kft. ügyvezető igazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.