Hirdetés
. Hirdetés

Új termékcsalád érkezik a WatchGuardnál

|

A pandémiát követő világban az ügyfelek vállalkozásai jobban elosztottak és így sebezhetőbbek, mint valaha.

Hirdetés

Egy évvel a Panda Security felvásárlása után a WatchGuard Technologies új végpontbiztonsági termékcsaláddal bővíti a WatchGuard Cloudot. Mostantól a partnerek és az ügyfelek egyetlen kijelzőn keresztül telepíthetik és kezelhetik a végpontbiztonsági, hálózati biztonsági és többfaktoros hitelesítési (MFA) szolgáltatásokat. A végpontbiztonsági termékcsalád korábban Panda Adaptive Defense 360 néven volt ismert.

A partnerek és az ügyfelek racionalizálhatják a biztonság nyújtását, egyszerűsíthetik a műveleteket, konszolidálhatják a forgalmazókat, valamint támogathatják az üzleti növekedést és a nyereségességet - állította Michelle Welch a WatchGuard marketingért és csatornákért felelős vezető alelnöke.

Kijelentette: "Amikor 2020-ban felvásároltuk a Pandát, az volt a célunk, hogy az új végpontbiztonsági funkciókat az első éven belül teljes mértékben integráljuk a WatchGuard Cloudba. Ennek a mérföldkőnek a mai elérése csak a legújabb példája annak, hogy folyamatosan elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a partnereinknek olyan biztonsági megoldásokat kínáljunk, amelyekre szükségük van, miközben gondoskodunk róla, hogy azok beszerzése, szállítása és kezelése egyszerű legyen".

Hirdetés

"A WatchGuard végpontbiztonsági termékcsaládnak a WatchGuard Cloudba történő integrálásával a partnerek mostantól egyetlen szállítói kapcsolatot használhatnak a kritikus végpontvédelmi, hálózati biztonsági, MFA és biztonságos Wi-Fi szolgáltatások eléréséhez és nyújtásához egyetlen, MSP-központú felhőkezelő konzolról. Ráadásul egyszerűsítjük a beszerzést olyan opciókkal, mint a határozott idejű szerződések, a WatchGuard Points, valamint a rugalmas havi és használat alapú előfizetések. Így az MSP-knek megvan a rugalmasságuk, hogy az üzleti modelljüknek leginkább megfelelő módon bonyolíthassák le a tranzakciókat" - mondta.

Az alelnök kifejtette, hogy a pandémiát követő világban az ügyfelek vállalkozásai jobban elosztottak és így sebezhetőbbek, mint valaha. "Mivel az alkalmazottak a hagyományos peremvédelmi rendszereken kívül, otthoni hálózatokról dolgoznak, a szervezeteknek intelligens, automatizált módszerre van szükségük a sürgető végponti biztonsági fenyegetések, köztük a nulladik napi malware, a zsarolóprogramok, az adathalászat, a memórián belüli exploitok, a fájl nélküli támadások és egyéb fenyegetések észlelésére, megfékezésére és orvoslására" - fogalmazott Welch.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.