Hirdetés
. Hirdetés

USB-gyilkos géprombolóknak

|

Eddig is találkozhattunk már fura ötletekkel a közösségi finanszírozó weboldalakon, az USB Killer azonban mindegyiken túltesz.

Hirdetés

Az Indiegogo közössági finanszírozó szolgáltatáson próbálnak összeszedni 10 ezer dollárt őrültnek tűnő ötletük megvalósításukhoz az USB Killer projekt mögött álló "fejlesztők". Ez a rombolásra szolgáló USB stick nem tesz egyebet, mint egy elektromos sokkal véglegesen tönkreteszi a neki foglalatként otthont adó USB portot annak érdekében, hogy azon keresztül ne lehessen hozzáférni a laptophoz. Figyelmeztetésként megemlítik a pénzgyűjtők, hogy a sokk nem csak az USB portot, hanem a számítógép alaplapját is hazavághatja, így próbálva meg még vonzóbbá tenni a terméküket.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.