Hirdetés
. Hirdetés

Vészjavítást adott ki a Microsoft

|

A távoli kódvégrehajtást lehetővé tevő Internet Explorer-sérülékenységet szünteti meg a rendkívüli folt.

Hirdetés

Hirdetés

Ritkán kerül említésre manapság az Internet Explorer, de ha mégis, akkor főként rossz hírt kapunk vele kapcsolatban. Ez történt most is: a Microsoft kénytelen volt egy azonnali frissítést kiadni az öreg böngésző még támogatott 9-es, 10-es és 11-es verziójához egy nulladik napi sebezhetőség megszüntetésére, amelyet a Google biztonsági szakértője, Clement Lecigne fedezett fel.

A Microsoft szerint a hackerek aktívan kihasználták a sebezhetőséget, amely lehetővé teszi a távoli kódvégrehajtást. A frissítés érinti a Windows 7-et, 8.1-et és 10-et (1607-es és későbbi változatokat), valamint a Windows Server 2008, 2012, 2016 és 2019 kiadásokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.