Computerworld Café: vendégünk Leveli András, az LSK Hungária Kft. üzlet- és termékfejlesztési igazgatója

|

Folytatódik videós sorozatunk, amelyben ezúttal Leveli András, az LSK Hungária Kft. üzlet- és termékfejlesztési igazgatója mesél szakmai életútjáról, hobbijáról, illetve betekintést nyerhetünk az idei várható trendekbe is.

Leveli András, az LSK Hungária Kft. üzlet- és termékfejlesztési igazgatója még egyetemi évei alatt sem gondolta volna, hogy egy olyan cégnél fog kikötni, amely végül a kollaborációs megoldások egyik legnagyobb hazai szereplőjévé nőtte ki magát pályafutása során. Olyannyira, hogy már a hobbijává is a munkája vált: a napi rutinfeladatok elvégzése után állandóan az innováción töri a fejét, valójában "agyalás" közben kapcsol ki igazán.

A Nagykanizsán született szakember alapvetően sosem készült informatikusnak, bár a számítástechnika mindig is érdekelte. Mint X-generációs tinédzser, kifejezetten olyan iskolát választott, ahol rendszerszintű képzésben sajátíthatta el az ismereteket, de érdeklődése a gépészet iránt jóval nagyobb volt. Ám hiába fogta kézbe géptervező diplomáját, mégsem dolgozott egyetlen percet sem ezen a területen.

A számítástechnika és az IT-megoldások fejlesztése egyetemi évei alatt térítették le tervezett pályájáról: egy hazai könyvkiadónál kapott diákmunkát, ahol a digitális tananyag-fejlesztésben vett részt gépészeti megközelítésből, ám ott végérvényesen magával ragadta az e-learning. Végül a tananyag-fejlesztésből átlépett az üzleti és kollaborációs megoldások területére, ekkor már az LSK színeiben.

Mialatt az iskolai interaktív táblák értékesítés-támogató műszaki tanácsadói pozíciójában dolgozott, tréningeket vezetett le, akkreditált továbbképzéseket dolgozott ki, szervezett és bonyolított le, felismerték kollégáival, hogy vállalati szintű érdeklődés van a megoldásaik iránt, ám az iskoláknak készült verziók nem feleltek meg a vállalkozások számára. Ekkor született meg az ötlet, hogy disztribútorból fejlesztő-gyártóvá lépjenek elő. Bár az első négy év, mire a kész megoldás megszületett, rendkívül nehéz, kihívásokkal teli időszak volt, végül a kezdeti elképzelések beigazolódtak. További részletek pedig a videóban:

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.