1 euró bevételnövekedés 34 gramm CO2-t termelt tavaly

|

Közzétette előzetes fenntarthatósági számait az SAP szoftvergyártó. Az összeállítás szerint a globális vállalat csökkentette az egy euró árbevételre számított szén-dioxid kibocsátását, mely 2011-ben 34,3 gramm volt (2010-ben 36,4 gramm), miközben 40 éves fennállásának legsikeresebb évét zárta

Az SAP célzott energiatakarékossági, és fenntarthatósági iniciatívái 25 millió euró belső költségmegtakarítást jelentettek tavalyi évben. Kiemelten kezeli a vállalat a nők szerepét a menedzsmentben, melyet 1%-al, 18,7%-ra emelt a teljes munkaerő vonatkozásában. Ez összhangban van a 2017-re megfogalmazott céllal is, mely szerint minden negyedik vezető a szebbik nemet fogja erősíteni. Az SAP nyilvánosságra hozta a munkaerő elkötelezettségét mutató számait is. Az elkötelezettségi index 77%-os, mely 9%-os növekedés tavalyi évhez képest. Emelkedett az ún. Business Health Culture Index is, mely azt méri, hogy a munkatársak miként érzik magukat, és hogyan értékelik a munkahelyi környezetet. Itt, a 2010-es 58%-os kedveltség 65% ra nőtt 2011-ben.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.