10 ok, amiért az Oracle-nél jobb a Sybase

|

Egy Linux környezetű adatbázis kialakításakor érdemes számolnunk a Sybase megoldásával az Oracle helyett - állítja Dr. Mich Talebzedah, a SearchOpenSource.com szakértője, aki érveit 10 pontban foglalta össze.

Dr. Mich Talebzedah a londoni székhelyű Peridale vezető munkatársa, amely heterogén környezetű adatbázisok kialakításával foglalkozik, világméretű kereskedelmi rendszerek számára. A szakértő szerint a Sybase Adaptive Server Enterprise (ASE) legújabb, 15-ös verziója remek választás egy Linux-alapú rendszer kialakításához, sőt, valójában sokkal jobb, mint amit jelenleg egy Oracle-Linux páros tud nyújtani a vállalatoknak. Következzenek most az ő érvei, amelyeket eredetileg a SearchOpenSource.com-on publikált. Az adatbázis-adminisztrátorok körében az az általános vélekedés a Sybase termékeiről, hogy kiemelten megbízhatók és könnyen adminisztrálhatók - különösen, ha egy Oracle megoldással hasonlítják össze. Ahhoz, hogy valaki Sybase-platformról másik adatbázis-kezelőre váltson, nagyon elégedetlennek kell lennie a jelenlegi megoldással, és nagyon kell vágynia egy újra. Én nem emlékszem olyan esetre, ahol ez megalapozott lett volna. A félreértések elkerülése érdekében, a cikket nem fordítottuk tovább. Aki kíváncsi a szakértő véleményére, az elolvashatja eredetiben, az alábbi címen: http://searchenterpriselinux.techtarget.com/tip/0,289483,sid39_gci1210021,00.html

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.