2009 Blackbox Katalógus

|

A remekül használható és a megszokott magas színvonalat hozó katalógus egy hajszállal vékonyabb lett. Számos áttekintő, összefoglaló táblázat, címszavas és cikkszámos indexlap könnyíti meg a keresést. Emellett ismét megjelent a katalógus elektronikus változata, pdf fájlként.

További újdonság a BlackBox angol leányvállalatának ingyenes online katalógusa, számos további termlékkel. Az online katalógust itt éri el: http://87.236.254.72/axico (felugró flash ablak - időigényes betöltődés) A BlackBox katalógus fő fejezetei: kábelezési megoldások túlfeszültség elleni védelem és tápellátás KVM digitális megjelenítés és multimédia interfész és protokol konverterek adatkommunikáció hálózati megoldások. Katalógust ezen a linken igényelhet: http://www.axico.hu/product/blackbox/katalogus.php Igénye szerint kérje a nyomtatott vagy a CD formát, vagy mindkettőt!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.