80 colos modellel erősíti a Sharp iparágvezető pozícióját a nagyméretű LCD tévék piacán

|

Tovább erősítendő a nagyképernyős LCD tévék piacán szerzett vezető szerepét, a Sharp bemutatta a jelenlegi legnagyobb LED-es LCD tévéjét, a 80 col (203,2 cm) képátlójú AQUOS LC-80LE632U televíziót. Az új készülék full HD (1920x1080 pixel) felbontású Smart TV (okostévé), melyet beépített wifivel is elláttak. Használatával hozzáférhetünk a Netflix®, a CinemaNow® és a VUDU™ videótár szolgáltatásokhoz ugyanúgy, mint a Sharp exkluzív AQUOS Advantage Live℠online támogatási szolgáltatásához.

„80 colos AQUOS tévénk az eddigi 55 hüvelyk képátlójú készülékek képernyőfelületének több mint duplájával lenyűgöző élményt nyújt a nézőnek” – nyilatkozta John Herrington, a Sharp Electronics amerikai vállalatának elnöke. „Ez a készülék tényleg semmi máshoz nem hasonlítható a piacon. A fogyasztók a különlegesebb, magával ragadóbb televíziós élmény érdekében nagyobb lapostévéket szeretnének, és a Sharp pontosan ezt kínálja most” – tette hozzá. A 80 inches AQOUS LED LCD tévét lenyűgöző képminőség és letisztult dizájn jellemzi. A teljes LED háttérvilágítás révén a színek és a fényerő a képernyő egyik sarkától a másikig, illetve egyik szélétől a másikig, kiegyenlítettek, s ezzel az elképesztő 6.000.000:1 dinamikus kontrasztarány is lehetséges. Emellett az LC-80LE632U 120Hz Fine Motion Enhanced technológiája a foltokat és a mozgások elmosódását még a gyors mozgásokat ábrázoló filmek esetén is – szinte teljesen – megszünteti. Megdöbbentően keskeny, kevesebb mint 10 centiméteres vastagságával az új 80 colos AQUOS televízió stílusosan veszi át a csaknem 60 centiméter vastagságú, hasonló képernyőméretű, hátsó vetítésű készülékek helyét. Az AQUOS Advantage LIVE℠ szolgáltatás révén a Sharp AQUOS Advantage Advisor tanácsadók az interneten át, távolról a készülékhez kapcsolódva nyújtanak segítséget a beállításban, hibaelhárításban, és a képminőség optimalizálásában is. A Sharp a LC-80LE632U modellel kívánja elérni azt a célját, hogy a nagyképernyős tévék szinte bármely szükségletnek, illetve pénztárcának megfelelhessenek. A készülék a Sharp 2011. évi nagyképernyős kínálatának központi darabja, amelyet öt 70 colos és tíz 60 colos Sharp AQUOS modell megjelenése után mutattak be. További információért, kérjük, látogasson el az alábbi oldalakra: www.sharp.hu www.youtube.com/user/SharpEurope www.facebook.com/SharpEurope www.twitter.com/Sharp_Europe Sharp EUROTOP-szponzoráció A Sharp Electronics Europe GmbH 2010. augusztus 31. és 2013. december 31. között az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA ) EUROTOP programjának szponzora. A támogatói megállapodás révén a Sharp megjelenik az UEFA által szervezett mérkőzéseken ebben az időszakban. Az U21-es Európa-bajnokság és az UEFA Európa Kupa (EURO 2012) selejtező mérkőzései után a szponzorációs megállapodás 2012 június-júliusában éri el a csúcsát, amikor a lengyelországi és ukrajnai férfi Európa Kupa egybeesik a Sharp százéves fennállásával. A szponzoráció 2013-ben, a 2012-es Európa Kupa, illetve a 2013-as U21-es mérkőzések és a Női Európa Kupa után fejeződik be. E partnerséggel a japán elektronikai vállalat célja a Sharp márka ismertségének növelése, illetve hogy a figyelmet a két legfőbb termékvonal termékeire irányítsa: a Fogyasztói Elektronikára (Consumer Electronics) és a Napelemes Rendszerekre (Solar Systems). A szponzoráció során a vállalat a sport támogatása terén szerzett sokéves tapasztalatára támaszkodik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.