A 3TB merevlemezekkel is kompatibilisek a ZyXEL NSA-i

|

3TB merevlemezekkel bővült a ZyXEL NSA eszközök kompatibilitási listája. A hálózati adattárolók és médiaszerverek otthoni és kisirodai felhasználás során már akár 6TB tárolókapacitásra is képesek.

A ZyXEL NSA termékek átfogó adatkezelést tesznek lehetővé egy sor kiemelkedő tároló, streaming és megosztó lehetőséggel egybekötve. Ezek az eszközök számos népszerű alkalmazást is támogatnak, mint például az iTunes Server, UPnP AV Server, SqueezeCenter, eMule/BitTorrent/FTP/HTTP letöltő szolgáltatások, személyes blog és fotóalbum menedzsment. Az aktuális merevlemez kompatibilitási lista letölthető a cég honlapjáról.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.