A 4D Soft Kft. döntőbe került a European Business Awards versenyén

|

A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő European Business Awards döntőjébe kilenc magyar vállalat került be. A verseny azoknak az európai cégeknek szól, amelyek élen járnak az innováció, az etikus üzleti gyakorlat, ügyfélközpontúság és a fenntarthatóság területén.

A több ezer pályázó közül 28 európai ország közel négyszáz vállalata jutott tovább a European Business Awards 2010 döntőjébe, köztük a magyar KKV szektorba tartozó 4D Soft Kft. is büszkén képviseli Magyarországot. Cégünk innovatív szoftvertesztelési megoldásokkal és egyedi alkalmazásfejlesztéssel foglalkozik, ezért az innováció kategóriában adtuk be pályázatunkat. „Egy technológiai szektorban működő kis-közepes vállalat hosszútávú versenyképességét csak az biztosíthatja, ha innovatív megoldásokkal innovatív ügyfelei versenyképességét is folyamatosan növeli. Ezt tesszük immár 20 éve és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ezt nemzetközi szinten is magasra értékelik. – mondta Siklósi István a 4D Soft Kft. egyik ügyvezetője. A HBSC bank által szponzorált versenyen nyolc kategóriában osztanak ki díjat, a legjobbakat pedig Ruban d’Honneur díjjal is kitüntetik. Azt, hogy a döntős vállalatok közül a győztesek melyik kategóriában kapnak elismerést, a zsűri az elbírálási folyamat során dönti el. A European Business Awards az elmúlt években Európa elsődleges üzleti platformjává vált és lehetőséget biztosít a kontinens legígéretesebb vállalkozásainak a bemutatkozásra és egymással valamint egy szélesebb közönséggel való megismerkedésre is. A verseny következő fordulója a Ruban d'Honneur címért zajlik, majd november 16-án Párizsban kerül sor a végső díjak kiosztására, a tíz meghirdetett kategória nyerteseinek bejelentésére.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.