A 4D Soft Kft. újabb fejlesztési projektet indított

|

A 4D Soft Kft. több évre visszatekintő uniós kutatás-fejlesztési tapasztalattal rendelkezik, és számos ígéretes K+F projektben vesz részt az Új Magyarország Fejlesztési Terv támogatásával. Az idén nyár végén indult pályázati projekt célja az ún. „JIDEBUG”; egy hatásokon alapuló "debugger" kifejlesztése, amely visszafelé is képes működni.

A hagyományos debuggerek minden pontban megállítják a program futását, illetve töréspontok beállításával lehet egy adott pontig eljutni. A JIDEBUG a megtalált hibajelenségből indul ki, és visszafelé haladva található meg a hiba helye. Ehhez a program komoly segítséget ad, nevezetesen csak azokat a programpontokat veszi figyelembe, ahol egyáltalán a hiba előfordulhat. Ezekre a helyekre egy "kattintással" el lehet jutni, ugyanakkor lehetőség nyílik visszafelé elindulni egy olyan úton, amely út végén ott a hibás programpont. Evvel a módszerrel a hibák sokkal gyorsabban és kisebb energia és költség ráfordítással megtalálhatókká válnak. A projekt időtartama három év, vezetője pedig a 4D Soft Kft. egyik, szoftverfejlesztésért-tesztelésért felelős ügyvezetője, Forgács István. A 4D Soft Kft. célkitűzései között szerepel az Európai Uniós fejlesztési projektekben való együttműködéseken keresztül a saját fejlesztésű, innovatív termékeinek menedzselése is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.