A Business Objects piacvezető az üzleti intelligencia piacán

|

A Business Objects az IDC felmérése szerint vezeti az üzleti intelligencia szállítók világpiacát 14,2 százalékos árbevétel-arányos részesedésével. Az SAP-val közösen 19, 2 százalékot birtokolnak ezen a piacon.

A Business Objects, SAP vállalat bejelentette, hogy az IDC elemző cég felmérése szerint a Business Objects vezeti az üzleti intelligencia szállítók világpiacát 14.2%-os árbevétel arányos részesedéssel. Az SAP-val közösen 19.2%-ot birtokolnak ezen a piacon. A tanulmány szerint („Worldwide Business Intelligence Tools 2007 Vendor Shares”) az üzleti intelligencia beruházás továbbra is az egyik legjövedelmezőbb vállalati befektetés. A Business Objects 2007-ben immár a nyolcadik éve vezeti az üzleti intelligencia alkalmazások piacát szoftverárbevétel alapján. Az IDC felmérése szerint a Business Objects történelmet írt, hiszen elsőként lépte át az 1 milliárd dolláros bevételi határt üzleti intelligencia eszközökből. A kutatás megállapítása szerint 2007-re az üzleti intelligencia világpiaca 12,1%-al növekedett több, mint 7 milliárd dollár összértékűre. A piac legjelentősebb szereplője továbbra is az amerikai kontinens, melyet az EMEA térség (Európa, Közel-Kelet, Afrika) követ.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.