A Business Objects üzleti intelligencia megoldásának új verziója

|

A Business Objects, SAP vállalat bemutatta a BusinessObjects™ XI 3.1 termékét, az első egyesített üzleti intelligencia megoldását, mely egy platformon belül teszi lehetővé a vállalat minden dolgozója számára az adatokhoz való hozzáférést.

A BusinessObjects XI 3.1 minden felhasználó számára rugalmasabbá teszi a hozzáférést az összes információhoz formátumtól, mérettől és a tárolási helytől függetlenül. A megoldás lehetővé teszi az integrációt más szoftvergyártók, így a HP, Microsoft, Netezza és az Oracle termékeivel is. A BusinessObjects XI 3.1 egyszerűsített belépést biztosít a tranzakciós adatokhoz, valamint gyorsabb működést és anyanyelvű skálázhatóságot a 64-bit architektúrához. Ezen kívül támogatja a strukturálatlan adatok integrálását többszörös forrásból. A termék új vizualizációs lehetőségeket kínál, mellyel könnyebbé válik akár egy prezentáció közbeni adatmódosítás eredményének folyamatos követése is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.