A Carfax Rightfaxot használ

|

A Carfax vezető szerepe abban rejlik, hogy a használtautók történetének információiról nyújt segítséget az autókereskedőknek, árveréseken, a pénzintézeteknek, és a vevők számára.

Ezek az információk hasznosak a vevők számára, hogy minél jobb döntést hozzanak a használtautók vételekor. Egyedi jegyzőkönyveket adnak minden használt autóról amiket 1981 óta gyártottak és adnak erről egy tanúsítványt, mely azok számára elérhető, akiknek van járműazonosítójuk. A cég köpontjában Fairfax-ban, VA faxrendszert használnak. Christopher Weakley Help Desk menedzser, úgy becsüli, hogy a CARFAX üzlettársak több mint 1,000 faxot (összesen 18,000-25,000 oldalt) közvetítenek egy hónapban. CARFAX telephelyén volt egy faxszerver rendszere, de Weakley elégedetlen volt a teljesítményével és azzal a támogatással, amit a termék nyújtott. Az alkalmazottak ugyanezt gondolták, ezért minden bizalmukat a faxgépekbe vetették, hogy az üzlet tovább menjen. Az alkalmazottak azzal töltöttek órákat mindennap, hogy a faxgépeknél álltak kiküldeni jegyzőkönyveket az autókereskedések számára. MIvel ezek dokumentumokok központi szerepet játszanak a CARFAX üzletei számára, és a fax rendszer nem tud megfelelő hatékonyságot és adminisztrációt nyújtani, Weakley tudta hogy egy új és hatékonyabb faxkiszolgálót és megoldást kell sűrgősen találnia. Weakley Interneten böngészve fórumokon és kereskedelmi bemutatókon vett részt, hogy megtalálja a megoldást. Miután meglátogatta a Captaris weoldalát, a vállalati fax és dokumentumkezelésre kért árajánlatot. A régió vezető kereskedője meggyőzte őt, hogy próbálja ki RightFaxet, melyet a CARFAX 1998 februárjában meg is vásárolt és használatba vett. Weakley telepített egy Gammalink CP4-LSI faxkártyát, mely egy négy vonalas rendszer és integrált a Goldmine és Eudora Pro Email programokkal. Azóta rendkívül boldog, hogy ezt választotta. Az üzembehelyezés és implementáció olyan volt mint egy álom, mondja. A RightFax műszaki támogatása nagyszerű volt. CARFAX rögtön látta az új rendszerbe irányuló befektetés gyümölcsét. Eltávolítottak minden faxgépet az osztályokról már az első nap. Az idő és pénz megtakarítások azonnal láthatóakak voltak. A dolgozók rengeteg faxot küldenek azóta a kereskedők számára. Naponta 2-3 órát használják, de már a saját számítógépükről és miközben a gép küldi a faxokat, nekik van idejük más munkával fogalalkozni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.