A CNW is támogatja az IBM programozó bajnokságot

|

Idén a CNW Rendszerintegrációs Zrt. is támogatja az IBM 48 órás programozó bajnokságát, ahol ismét a legtehetségesebb diákokat keresik a szervezők.

A versenyre október 16-18. között kerül sor az ELTE-n, azonban a felkészülést már most megkezdhetik az érdeklődő hallgatók az ibmprogramozobajnoksag.hu weboldalon. A bajnokságon a hallgatóknak 3 fős csapatokban, egy való életből vett probléma minél tökéletesebb megoldására kell törekedniük. Az alkalmazásnak az IBM WebSphere alkalmazás vagy portál szerveren kell futnia. Tervezéséhez és fejlesztéséhez az IBM Rational Software Architectet használhatják. Idén a verseny érdekessége, hogy az alkalmazásnak részben egy Nokia E71-es mobiltelefonon is működnie kell majd, ezért előny a mobil oldali fejlesztés ismerete is (pl.: Symbian, J2ME). A résztvevők számára tárgynyeremények mellett további ösztönzést jelenthet, hogy a legjobban teljesítőket a szervezők és támogatók állásajánlatokkal vagy trainee-programban való részvételi lehetőségekkel kereshetik meg. A CNW Zrt. évek óta támogatja a fiatalok informatikai képzését, és maga is több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik IBM technológiákon alapuló alkalmazások fejlesztése terén, így örömmel járul hozzá, hogy a jövő fejlesztői egy színvonalas versenyen mérhessék fel tudásokat, tehetségüket. A vállalat portfoliója a rendszerintegráció, üzemeltetés és dokumentummenedzsment rendszerek fejlesztése mellett az elmúlt években nagyvállalati tartalommenedzsment (ECM) rendszerek, illetve legújabban a Web 2.0 filozófián alapuló tudásközpontú üzleti megoldások fejlesztésével bővült. A CNW 1999. óta a legmagasabb IBM Üzleti Partneri fokozattal rendelkezik és idén már a 4. egymást követő évben nyerte el az Év Üzleti Partnere díjat az IBM-től.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.