A Fujitsu legújabb fogyasztásalapú uSCALE megoldásai VMware és SUSE környezetben a legideálisabbak

|

A Fujitsu fogyasztásalapú uSCALE kínálatának bemutatott új megoldásai két, a digitális átalakulás szempontjából kulcsfontosságú technológiára terjesztik ki a szolgáltatásként nyújtott infrastruktúra előnyeit.

A Fujitsu uSCALE for Hybrid Cloud with VMware és a uSCALE for Containers with SUSE olyan szolgáltatásként nyújtott megoldások, amelyek átfogó infrastruktúrája a hardver- és szoftverelemeket és a szolgáltatásokat is tartalmazza, így gyors bevezetést és agilis skálázást tesz lehetővé kis kockázat mellett.

Mindkét megoldás rendkívüli kedvező ár-érték arányt képvisel. A Fujitsu számításai szerint a Fujitsu uSCALE for Hybrid Cloud with VMware teljes életciklusra vetített költsége (TCO) még 80%-os kihasználtság mellett is körülbelül 25%-kal alacsonyabb, mint a vásárláskor fizetendő hagyományos megoldásoké. Az ügyfelek számára előnyt jelent a gördülékeny, kényelmes, ismerős élményt nyújtó, felhőszerű helyi felhasználás és a felhőszolgáltatási képesség.

Az új megoldásokkal a Fujitsu az adatközpont-üzemeltetők jól skálázható, havi előfizetésű konstrukciók iránti növekvő igényeire reagál. A szolgáltatásként nyújtott rendszerek csökkentik a költségeket, javítják az erőforrások kihasználtságát, és gyorsan reagálnak a változó üzleti igényekre. Az ügyfelek csak a felhasznált erőforrásokért fizetnek, ahelyett, hogy előre befektetnének az infrastruktúrába. Ez a megközelítés tökéletesen működik azoknál a szervezeteknél, amelyek szeretnék élvezni a "felhőszerű" működés előnyeit - ahol fennáll a feladatok felhőbe helyezésének igénye, már létrehoztak olyan felhőnatív alkalmazásokat, amelyeket szeretnének összehangolni meglévő alkalmazásaikkal, vagy bizonyos feladatokat a nyilvános felhőkből a saját felhőbe kívánnak visszatelepíteni. A fogyasztásalapú szolgáltatásokat kínáló programok a szolgáltatók számára is lehetővé teszik, hogy rugalmasabb, skálázhatóbb és költséghatékonyabb megoldásokat kínáljanak az ügyfeleknek.

A Fujitsu uSCALE for Hybrid Cloud with VMware a VMware Cloud szoftverét az IT-infrastruktúrába illesztve lehetővé teszi a vállalatok az erőforrások hatékony elosztását és a költségek optimalizálását. Az új Fujitsu szolgáltatás a Fujitsu által felügyelt, sokoldalú, előtelepített környezetet biztosít, ahol a vállalatok a VMware megoldások használata alapján fizetnek, így nincs szükség előzetes beruházásra.

A Fujitsu uSCALE for Containers with SUSE a Rancher Prime platformot2 biztosítja a Fujitsu PRIMERGY szerverekhez. Ez a felhőhöz hasonló agilitást kínál a helyi adatközpontokban, ötvözve a fogyasztásalapú "as-a-service" modell előnyeit a privát felhőre jellemző irányítással és kontrollal. A pufferkapacitást az igényeket megelőzően, és a szolgáltatás igénybevételének megkezdéséig díjmentesen biztosítja. A számítási infrastruktúra használatához igazított díjak tervezhetővé teszi a vállalatok számára a kiadásokat. A kapacitásbővítés szükség esetén egyszerűen megtörténik, így felhasználók bármikor igény szerint hozzájutnak a feladataik elvégzését támogató erőforrásokhoz.

A Fujitsu hangsúlyozza, hogy még az előcsomagolt megoldások esetében is fontos szerepet játszik az előzetes tanácsadás, amelynek keretében az ügyfelekkel közösen, egyedi megoldásokat dolgoznak ki a konkrét kihívások kezeléséhez. A megoldásokba a Fujitsu uSCALE portfólió más összetevői is beépíthetők: uSCALE for SAP, uSCALE for Virtualization, uSCALE for Compute, uSCALE for Data Management.

Ár és piaci bevezetés
A Fujitsu uSCALE for Hybrid Cloud with VMware és a uSCALE for Containers with SUSE már jelenleg is elérhető a Fujitsutól és partnereitől az Egyesült Királyságban, Finnországban, Dániában, Svédországban, Spanyolországban, Portugáliában, Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban, Németországban, Ausztriában és Svájcban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.