A Gamaxnet a Cisco Connect ezüstfokú támogatója

|

A 15 évvel ezelőtt útjára indított Cisco Expo hagyományaira épülő konferencia első blokkjában plenáris előadások keretében tekinthettük át a hálózati informatika jelenlegi és jövőben várható trendjeit.

E trendeket tekintve a Cisco jövőképének középpontjában az „Internet of Everything”, azaz egy olyan világ eljövetele áll, amelyben eszközök, gépek, tárgyak és szenzorok a jelenleginél nagyságrendekkel nagyobb mennyiségben kapcsolódnak az internetre, és intelligens rendszereket alkotva nyújtanak korábban soha nem látott szolgáltatásokat és hatékonyságot. Ma már nem kétséges, hogy az erre épülő új üzleti modellek nem hagyhatók figyelmen kívül a jelenlegi gazdasági helyzetből való kitörési pontokat kereső cégek számára. A nyitóelőadások után 4 technológiai szekcióban közel 50 előadás várta a vendégeket az adatközpontok és a virtualizáció, a szolgáltatói hálózatok, az együttműködéses megoldások és video valamint hálózati alaptechnológiákat felölelő témákkal. Mindezek mellet az idei évben is Techtorial néven külön termet szenteltek a mély technológiai tartalomnak. A Gamaxnet standján az érdeklődők a Digital Video Broadcast eszközök teljes palettájáról, a CMTS-ekről és a kábelmodemekről kaphattak átfogó információt. Az újdonságok számát növelte a Gamax cégcsoportba tartozó [i]Gamaxmédia[/i], amely a magyarországi piacon egyedülálló módon az első teljes Videoscape rendszert helyezte üzembe, ezáltal újabb fejezetet nyitva az online tv-nézés történetében.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.