A GamaxNet a legújabb Cisco IP NGN partner a régióban!

|

A GamaxNet sikeresen megszerezte a Cisco IP NGN specializációt, ezzel Magyarországon a 2. partner, aki az IP NGN témakörben szerzett átfogó szakértelméről tanúsítványt birtokol.

Ennek köszönhetően [b]jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani [/b]a Cisco IP NGN portfóliójába tartozó eszközökre, így bekerültek a kínálatba olyan adat-, hang-, video-, biztonsági és egyéb szolgáltatások, amelyek révén stabilabbá teheti ügyfélkörét, kedvezőbb megtérülést érhet el és növelheti a nyereségességet. A Scientific Atlanta technológiájával és szakértelmével felvértezve a Cisco olyan nyílt, szabványalapú megoldásokat kínál, amelyek támogatják a kiegészítő partnerplatformokat és más gyártók végfelhasználói eszközeit. Az NGN lényege, hogy egy migrációs folyamat eredményeként a hagyományos, szolgáltató alapú, egyedi protokollokkal működő hálózat (helyhez kötött telefonhálózat, mobil telefonhálózat, adatátviteli hálózat) helyett fokozatosan kialakul egy új, csomagkapcsolt, IP alapú hálózat, amely univerzális szélessávú hozzáférési lehetőségeket nyújt mind vezetékes, mind vezeték nélküli módon és vezérlési struktúrája révén széleskörű, rugalmas lehetőséget teremt új szolgáltatások gyors bevezetésére. A Cisco IP NGN megoldásai segítségével szolgáltatásai nemcsak jóval hatékonyabbá és eredményesebbé válhatnak, hanem a jövőben támogatást adhat a nagy sávszélesség-igényű lakossági és üzleti szolgáltatásoknak is, a különálló, szolgáltatás-specifikus hálózatok egyetlen, hatékonyabb és rugalmasabb IP/MPLS infrastruktúrába vonhatóak össze.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.