A GFI Software két disztribútorral forgalmazza a VIPRE Antivirust Magyarországon

|

A kis- és középvállalati IT megoldásokat forgalmazó GFI Software ma bejelentette, hogy két disztribútor forgalmazza Magyarországon a VIPRE termékcsaládot. A Biztributor Kft. a GFI telepített, SaaS alapú termékeit és a VIPRE vállalati verzióját forgalmazza, míg a Yellow Cube marad a VIPRE specialistája, a VIPRE Antivirus egyéni verzióját és a vállalatok számára készült VIPRE Enterprise termékcsaládot is árusítja.

A VIPRE egyéni változata a vipre.hu oldalon és kiskereskedelmi partnereknél lesz kapható. A Yellow Cube továbbra is ingyenes víruseltávolító szolgáltatást, távsegítséget és online ügyfélszolgálatot biztosít ügyfeleinek. Mindkét vállalat megtartja önálló honlapját, viszonteladói hálózatát és technikai támogatást nyújtó csapatát. „A két disztribútor biztosítja számunkra, hogy a magyar vállalati és egyéni ügyfelek a lehető legjobb kiszolgálásban részesüljenek. A Biztributor Kft. és a Yellow Cube együttes munkája segíti majd a GFI VIPRE piaci jelenlétének további erősítését. A Biztributor Kft. a GFI Software magyarországi disztribútoraként sokat tett a GFI termékeinek piaci sikeréért. A Yellow Cube pedig a VIPRE vírusirtó piaci bevezetése óta képviseli a kiemelkedő sikerrel a biztonsági szoftvercsaládot a magyar piacon.” – mondta a bejelentés kapcsán Simon Azzopardi, a GFI Software EMEA régió értékesítéséért felelős alelnöke. “Kapcsolatunk a két disztribútorral, illetve viszonteladói stratégiánk megerősíti elkötelezettségünket mind Magyarországon, mind az EMEA régióban a viszonteladói hálózat mint elsődleges értékesítési megoldás iránt.” – tette hozzá Azzopardi. A máltai székhelyű GFI Software ez év júliusában vásárolta fel a VIPRE fejlesztőjét, a floridai Sunbelt Software-t. A cég azóta olyan innovatív megoldásokkal kívánja növelni a VIPRE vírusirtók sikerét, mint az életre szóló VIPRE Antivirus Premium licenc, amelyet mindössze egyszer kell megvásárolni, s alig háromévnyi licenc áráért életre szóló vírus és kémprogram védelemhez jut a felhasználó, amely magában foglalja természetesen a technikai támogatást és az ingyenes frissítést az új szoftverváltozatokra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.