A hatékony kettős

|

Az SAP és a Microsoft 2006. júniusában kezdi meg a korábban Mendocino kódnéven fejlesztett közös szoftvertermékének szállítását.

A Duet for Microsoft Office and SAP néven forgalomba kerülő szoftver a hatékonyságot növelő irodai szoftverek és a vállalati szoftveralkalmazások világát kapcsolja össze. Segítségével az infomunkások az SAP vállalatirányítási rendszerében kezelt adatokhoz és üzleti folyamatokhoz közvetlenül a Microsoft Office kezelőfelületéről férhetnek hozzá. A Duet szoftvert az SAP és a Microsoft közösen fejleszti, értékesíti és támogatja. Az év második felében az SAP és a Microsoft két értékcsomag kibocsátását tervezi a Duethez, amelyek hozzáadott üzletiszcenárió-támogatást, továbbá megnövelt platform-képességeket és nyelvi támogatást tartalmaznak majd.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.