A hatékonyan üzemeltetett informatika és virtualizáció

|

Microsoft System Center - minden, amit tudni lehet.

Az Atigris Informatika következő, közeljövőbeli eseményén a virtualizáció és a hatékony rendszerfelügyelet gyakorlati megvalósításával fogunk foglalkozni - mondja Karácsony Sándor igazgató, a Microsoft Office 365 szakértő. Konkrét ügyféltapasztalatokon keresztül mutatjuk be azokat a bevált módszereket, amikkel a hazai vállalatok növelni tudták az IT felügyelet hatékonyságát, egyben csökkentették annak fenntartási költségeit. Ezen túl szót ejtünk azokról a területekről is, amik a leginkább fejfájást szoktak okozni az ügyfelek többségének: a magas rendelkezésre állás tervezéséről és méréséről, valamint a virtualizációs környezetben történő helyes licencelés módjáról. Az eseményen a következő kérdésekre kaphatja meg a választ: • Hogyan tervezzünk magas rendelkezésre állású virtuális környezetet? Melyik megoldás mi ellen véd, hogyan lehet a rendelkezésre állást mérni? • Hogyan befolyásolja a szervermegoldások licencelését a virtualizáció és a fürtözés, Hyper-V és VMWare választása esetén egyaránt? • Hogyan készült a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium virtualizált adatközpontja? Mekkora megtakarítást hoz ez a Minisztériumnak, és mik voltak a legfontosabb tanulságok a bevezetés során? • Hogyan alakítható ki hatékony szolgáltatás-központú felügyelet a gyakorlatban? • Milyen tervezési és bevezetési lépésekből áll egy virtualizációs projekt? Hogyan lehet a fizikai és a virtuális gépek felügyeletét közösen, egységesen végezni?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.