A HP átlátható nyilvántartás-kezeléssel segít a vállalatoknak gyorsabban reagálni a szigorodó megfelelési követelményekre

|

A HP új fejlesztésekkel bővítette a HP TRIM dokumentum- és nyilvántartáskezelő megoldását. Az új modulokkal a szervezetek gyorsabban reagálhatnak a globális megfelelési és a jogszabályban foglalt visszakeresési követelményekre, csökkentve ezzel üzleti kockázataikat.

A HP TRIM 7 következő generációs dokumentum- és nyilvántartás-kezelő megoldás automatikus szabályokkal, besorolással és ügyviteli képességekkel dolgozik. Megkönnyíti a fizikai és elektronikus üzleti információk valamennyi típusának rögzítését, keresését és kezelését. A papíralapú dokumentumokat, az üzleti alkalmazások rekordjait, a Microsoft Office dokumentumokat és a Microsoft SharePoint-tartalmak mindegyikét fel tudja dolgozni. A legtöbb üzleti területen egyre inkább a Microsoft SharePoint a globális együttműködés preferált platformja. Becslések szerint jelenleg a szervezetek 87 százaléka használja a SharePointot a Web 2.0-alapú együttműködéshez. A kezeletlen tartalmak – például a SharePointban készített webkettes anyagok – mennyiségének növekedése kihívás elé állítja a szervezeteket az informatikai irányítás (IG) és a hatósági megfelelés követelményeinek teljesítése terén. HP TRIM 7 a Microsoft SharePointhoz A HP TRIM két új modullal támogatja a SharePoint-tartalmak kezelését: a HP TRIM for SharePoint Records Management és HP TRIM for SharePoint Archiving modulokkal. Ezekkel az ügyfelek gyorsan reagálhatnak a megfelelési követelményekre, és a skálázható, szabályalapú informatikai irányítás elvei szerint kezelhetnek minden Microsoft SharePoint tartalmat. A dokumentum és nyilvántartás-kezelő modullal - mérsékelhetik üzleti kockázataikat a SharePointban készült webkettes tartalmak átlátható kezelésével; - központi felügyelettel és átfogó biztonsági rendszerrel védhetik a céges információkat a jogosulatlan hozzáféréssel és a visszaélésekkel szemben. Az archiválási modullal - növelhetik hatékonyságukat a Microsoft SharePoint webhelyeket teljes egészében automatikusan archiváló és a HP TRIM-be áthelyező szabályok segítségével; - csökkenthetik üzleti kockázataikat a tartalmakra vonatkozó szabályok átlátható és a felhasználókat minimális mértékben zavaró érvényesítésével; - hatékonyan védhetik információikat az üzleti adatnyilvántartásra szigorú biztonsági szabályokat alkalmazó integrált hitelesítési modellel. HP TRIM 7 Enterprise: gyorsabb bevezetés, fokozott produktivitás A HP TRIM Enterprise továbbfejlesztett változata rendkívül jól konfigurálható, készre szabott megoldás, amely más dokumentum- és nyilvántartáskezelő rendszereknél gyorsabban – hónapok vagy évek helyett heteken belül – bevezethető. Így az ügyfelek hamarabb kiaknázhatják a szoftver előnyeit és beruházásuk gyorsan megtérül. További információ a http://www.hp.com/go/informationmanagement oldalon érhető el.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.