A HP Officejet nyomtatóit díjazta a Buyers Laboratory

|

A gazdaságosság és könnyen kezelhetőség juttatta „Pick” díjakhoz a HP Officejet Pro készülékeit

Miután szigorú tesztelésnek vetette alá a színes nyomtatók és multifunkciós készülékek (MFP) széles skáláját, a Buyers Laboratory Inc. (BLI) kihirdette a 2009 tavaszi „Pick” díjak nyerteseit színes nyomtató kategóriában. A HP Officejet Pro 8000 és Officejet 8500 All-in-One sorozatát a BLI „Pick” díjjal honorálta „Kiemelkedő üzleti tintasugaras nyomtató” és „Kiemelkedő tintasugaras multifunkciós készülék” kategóriában. A díjak odaítélésekor figyelembe veszik többek közt a megbízhatóságot, a nyomatminőséget, a termelékenységet, a könnyű kezelhetőséget és a kellékanyagok teljesítményét. „Az automatikus installációnak, a könnyen kezelhető nyomtató driver-nek és a kiváló hibajelzőnek köszönhetően mindkét Officejet nyomtatót könnyű üzembe helyezni és használni” – mondta Tony Maceri, a BLI vezető tesztelő technikusa. „Az Officejet 8500 érintőképernyője is egyedi vonás, amely egyáltalán nem jellemző az alacsony árkategóriás készülékekre” – tette hozzá a szakember. „Az Officejet Pro 8000 nyomtató és Officejet Pro 8500 multifunkciós készülék hiba nélkül teljesítette a megbízhatósági tesztünket” – nyilatkozta Marlene Orr, a BLI vezető nyomtató elemzője, majd hozzátette: mindkét készülék kiváló színes üzleti nyomtatványokat készített, alacsony oldalköltséggel. „A HP nagy örömmel fogadta a nyomtatóinak ítélt díjakat – mondta Andy Binder, a HP Nyomtatás és Képalkotási Divízió Tintasugaras üzletágának piacfejlesztési igazgatója. „A HP célkitűzése olyan innovatív termékek szállítása, amelyek segítik a kis- és középvállalkozások működését és fejlesztését. Az ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően terveztük a termékeinket. Így a hasonló kategóriájú lézer nyomtatóihoz képest akár 50%-os nyomtatási és energiaköltséget takaríthatnak meg a felhasználók” – emelte ki nyomtatóik legfőbb előnyeit a szakember.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.