A HP ProCurve a második a vezeték nélküli LAN hálózatok piacán az EMEA régióban

|

A Dell’Oro Group(1) piackutató cég legfrissebb jelentése szerint az értékesített termékek száma alapján a HP ProCurve Networking áll a második helyen a vezeték nélküli nagyvállalati LAN hálózatok piacán az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban. Az értékesített termékek közé számítanak a nagyvállalati hozzáférési pontok is.

A Dell’Oro Group adatai szerint miközben a nagyvállalati vezeték nélküli LAN hálózati gyártók többsége az EMEA régióban elhanyagolható mértékben tudta növelni értékesített portok számát, a HP ProCurve 65,9 százalékkal növelte az értékesítését 2008. negyedik negyedévében az előző év azonos időszakához képest. Az EMEA régióban az iparág növekedése ebben az időszakban csupán 0,2 százalék volt a jelentés szerint. A HP ProCurve vezető szerepének ez a megerősödése a nagyvállalati vezeték nélküli LAN hálózatok piacán jól szemlélteti a Colubris termékportfóliójának (ma ProCurve Mobility Solutions) a sikeres integrációját, mióta ennek a WLAN gyártónak a felvásárlása 2008. október 1-jén lezárult. “A gyors és sikeres integráció jelzi a szándékunkat, hogy vezető szerepet vállaljunk azoknak a következő generációs, egységes vezetékes és vezeték nélküli hálózatoknak a szállításában, amelyeket az ügyfelek igényelnek” – jelentette ki Lars Koelendorf, a HP ProCurve-nek az EMEA régióban a vezeték nélküli hálózatokért felelős kategória menedzsere. “Örömünkre szolgál, hogy az EMEA régióban elértük ezt a piaci pozíciót, tudásunkat és szakmai tapasztalatunk felhasználva folytatjuk a termékportfoliónk fejlesztését a jelenlegi és az új felhasználóink számára.” Néhány információ szó a HP ProCurve-ről A HP Technology Solutions Group részeként a HP ProCurve kategóriájukban a legjobb megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtja a vezetékes és a vezeték nélküli hálózatok piacán. A Gartner Inc. piackutató cég 2008-as „Magic Quadrant for Global Campus LANs” jelentése a „vezetők” (leaders) kategóriájába pozícionálta ProCurve-ot, a Dell’Oro Group adatai szerint pedig az értékesített Ethernet kapcsolók értéke és portszáma alapján a világ vezető gyártója. A HP ProCurve üzletágáról bővebb információ található a http://www.procurve.com/ weboldalon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.