A HP új konvergens infrastruktúra megoldásokkal segíti a nagyvállalatok reagálókészségét

|

A HP több olyan, az iparágban egyedülálló konvergens infrastruktúra megoldást mutatott be, amely a telepítés egyszerűsítésével és az IT-szolgáltatások nyújtásának gyorsításával javítja a vállalatok reagálókészségét.

A HP konvergens infrastruktúrájára épülő megoldások fontos szerepet játszanak az Instant-On Enterprise környezet kiépítésében. Megakadályozzák az IT-erőforrások túlburjánzását és együttműködő erőforrásbázist képeznek a technológiai eszközökből – egységes felügyeleti platformmal. Az új megoldások az alábbiakat tartalmazzák: — Konvergens rendszerek – az optimalizált és konvergens, kulcsrakész hardverek, szoftverek, testre szabott tanácsadási szolgáltatások új portfóliója, amellyel az ügyfél hónapok helyett órák alatt üzembe állíthatja az új alkalmazásokat.(1) A megoldások kiemelt alkalmazási területeket támogatnak, pl. a valós idejű adatelemzést, az adatbázis-konszolidációt és az adattárház-működést. — Konvergens adattárolási architektúra és portfólió, amely a HP Store360 bővítőszoftvert a HP BladeSystem és a HP ProLiant hardverekkel ötvözve csökkenti a tárolóadminisztráció munkaigényét, gyorsítja a szolgáltatásbevezetést, növeli az energiahatékonyságot és javítja bármely adattípus vagy alkalmazás elérését. A kínálatot új adattárolási tanácsadó-szolgáltatások teszik teljessé. — Konvergens adatközpont – a HP teljesítményoptimalizált adatközpontjainak (HP Performance Optimized Data Center, POD) új kategóriája, amely a versenytársak megoldásainál gyorsabban (mindössze 12 hét alatt) bevezethető, a hagyományos fizikai adatközpontok költségének negyedéért.(2) A HP moduláris adatközpontok fejlesztésében szerzett vezető pozícióját kiterjesztő HP POD 240a, vagy más néven „HP EcoPOD” 95 százalékkal csökkenti a létesítményszintű energiafogyasztást.(3) — A HP Server Automation 9.1 szoftver olajozottan kezeli a fizikai és virtuális alkalmazás-instanciákat a teljes életcikluson át. Bővebb tájékoztatás a HP DISCOVER ügyfélrendezvény kapcsán tett korábbi bejelentésekről: www.hp.com/go/agility2011.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.